У Бања Луци је од 01. до 03. марта 2024. године оджан 4. Међународни сајам туризма на којем је учествовала и Туристичка организација општине Костајница.

Туристичка организација општине Костајница је у склопу заједничког промотивног штанда Туристичке организације Републике Српске изложила промотивни материјал о општини Костајница. Изложене су разгледнице са мотивима Костајнице, брошура „Лов и риболов на подручју општине Костајница“, туристичка карта општине Костајница, брошура „Вјерски објекти на подручју општине Костајница“ и промотивни летак о манифестацији „Кестенијада“. Поред промотивног материјала изложени су и производи са подручја Костајнице и то кестенов мед и љешњаци бренда „Стриго“. Посјетиоци су могли дегустирати и медењаке од кестеновог меда који су били припремљени баш за ову прилику са циљем промоције костајничког кестеновог меда.

На сајму туризма  учествовало је више од 150 излагача. Организатор сајма је компанија „RS Consulting and trade“ уз подршку Министарства вањске трговине и економских односа у Савјету министара, Министарство трговине и туризма Републике Српске и града Бања Лука.